Excite

Carnaval 2014: data en meer

Carnaval 2014: de data en de leukste thema’s voor dit jaar hebben wij in dit artikel voor je op een rij gezet. Was het je dus even ontschoten dat het grootste verkleedfeest van het jaar weer voor de deur staat? Dan kun je met deze informatie meteen een inhaalslag maken wat betreft carnaval 2014.

Carnaval 2014 data

Het belangrijkst zijn natuurlijk de carnaval 2014 data. Carnaval begint dit jaar op zondag 2 maart. Maandag 3 maart en dinsdag 4 maart vallen ook nog onder het ‘carnavalsweekend.’ Woensdagmiddag 5 maart is Aswoensdag. Vaak vinden er dan ook nog allerlei activiteiten plaats, zoals speciale feesten voor kinderen die woensdagmiddag vrij zijn van school.

De carnaval 2014 data vallen vrij laat in het jaar. Het grote voordeel is dat je nu extra tijd om een leuk pakje uit te zoeken. Ook zal het wat betreft de temperatuur begin maart meevallen in vergelijking met een maand eerder. Iets wat volgend jaar toch echt anders kan uitpakken!

Carnaval 2014: thema

Zonder verkleden is carnaval natuurlijk niet leuk. Voor carnaval 2014 is een thema dus onmisbaar. Natuurlijk kun je voor een thema gaan dat je volgend jaar kunt recyclen, denk aan Barbie, boerderijdieren, stewards en stewardessen, Oktoberfest, flower power, matrozen of gabbers.

Carnaval thema actueel

Nog leuker is een carnaval thema dat actueel is. Wat was dit jaar spraakmakend in de media en in de populaire cultuur? Misschien kun je met je vriendengroep als de jongensband One Direction, of als dronken Justin Biebers? Nog actueler: ga als Olympische schaatsers. Ook films en series bieden ieder jaar inspiratie voor carnaval thema’s. The Hunger Games, Despicable Me, Game of Thrones, Orange is the New Black. Ga voor meer inspiratie jaarlijstjes af van 2013. Verlies natuurlijk niet de carnaval 2014 data uit het oog! Zeker als je met een groep één thema wilt, kunnen pakken snel uitverkocht raken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021