Excite

Carnaval: de trends voor 2011

Volgens carnavalsspecialist Karnevalswierts is een van de trends voor dit jaar om met een hele groep hetzelfde verkleed te gaan. Zo staat vaak een thema centraal of de groep kiest echt voor dezelfde kostuums. Zo kiezen groepen van mannen veelal ervoor om als piraat verkleed te gaan en vriendinnen kiezen voor de engeltjes. Een andere trend is om als duo carnavalskleding uit te kiezen. De carnavalsspecialist constateert dat pakken voor markies en hofdame veel verkocht worden, net zoals piloot en stewardess.

Kies je ervoor om zelf een eigen carnavalspak uit te kiezen, dan kun je de show stelen als een animatiefiguur of een personage uit een film. Wat denk je van Jack Sparrow uit Pirates of the Caribbean? Ook kun je je met carnaval uitdossen als Harry Potter of zijn aartsvijand Voldemort. Succes gegarandeerd! En voor de dames zijn de traditionele kostuums van Sneeuwwitje en Roodkopje nog altijd populair.

Ook andere traditionele kostuums zullen het in 2011 ook nog goed doen. Verkleed gaan als duivel kan voor man en vrouw, net zoals de gewone piratenpakken. Vrouwen kunnen er tevens voor kiezen om zich met carnaval om te toveren tot een ware heks. En de Tiroler dirndljurkjes blijven eveneens een populair kostuum. Bijpassend voor de heren is natuurlijk de lederhosen, nog altijd een van de meest verkochte carnavalskostuums.

Wanneer je echt niets weet voor carnaval, of je moet op het laatste moment iets uitkiezen, dan kun je nog altijd voor een felgekleurde overall of tuinbroek gaan. De tuinbroeken zijn er voor iedereen te vinden, van jong tot oud. Versier je tuinbroek met stift, glitters of ludieke stickers en je bent klaar voor de carnaval!

Afbeelding: Flickr, FaceMePLS

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021