Excite

Carnavalsklassiekers: Cowboys, Indianen en Prinsessen

Het is weer tijd voor carnaval! Jaarlijks doen duizenden mensen hun best om voor carnaval weer hét ideale kostuum uit te zoeken met wisselend succes, want het is niet makkelijk om altijd weer een kostuum te regelen dat niet alleen mooi is en past, maar ook nog eens origineel is. Hoef je niet per se origineel te zijn, maar wil je vooral zeker niet de plank misslaan, kies dan gewoon voor één van de carnavalklassiekers.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een cowboykostuum? Een lekker wilde outfit die ideaal is voor mensen die graag onafhankelijk willen zijn. Sterker nog, voor mensen die het liefst hun zaakjes altijd zelf regelen. Voor vrouwen is daar natuurlijk het cowgirlkostuum.Als je voor een van deze kostuums kiest, kun je meestal gaan voor een oorspronkelijke versie, of voor een moderne variant met een persoonlijke touch.

Ook het Indianenkostuum is een echte klassieker, zeker in combinatie met een cowboykostuum. Onbeschaafdheid, grote moed, alertheid en natuurlijk de natuur komen volop terug in deze kostuums. Als je het hebt over fantasie, dan kun je met zo’n outfit alle kanten op.

Voor meisjes en vrouwen blijft een droomkostuum nog altijd de prinsessenjurk. Weinig draagbaar op een gewone dag, maar heel erg geschikt voor carnaval. Geef jezelf een magische uitstraling en maak je outfit af met mooie sieraden, een prachtig toverstokje of een mooie tiara. Koop je jurk in de winkel, of maak deze helemaal zelf. En als je dat laatste doet, let er dan op dat je de jurk met weinig aanpassingen volgend jaar weer zou kunnen dragen!

Afbeelding: Flickr account Ewen Roberts, joe goudberg & Pixelio account Robert Babiak

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021