Excite

Carnavalskleding 2011: de leukste tips!

Weet jij al welke carnavalskleding je in 2011 gaat dragen? Net als voorgaande jaren, zijn veel carnavalsgangers ook nu alweer bezig met de voorbereidingen voor het leukste feest van het jaar. Als jij dit jaar ook flink wilt opvallen tijdens Carnaval, dan heb je ongetwijfeld iets aan de volgende tips met betrekking tot carnavalskleding. 2011 is een echt Carnavalsjaar. Het getal 11 is het ‘gekkengetal’ en dat betekent dat dit jaar écht alles kan. Van een outfit die je omtovert tot vette stripper, tot een supperhippe outfit die niet zou misstaan bij Lady GaGa.

Het belangrijkste thema voor carnavalskleding is in 2011 originaliteit. Trek dus nu eens een keer niet je oude outfit uit de mottenballen, maar regel een compleet nieuwe look. Dat hoeft niet veel geld te kosten; je kunt hiervoor ook terecht bij vrienden, kennissen, kringloopwinkels of Marktplaats. Eventueel kun je zelfs helemaal zelf een outfit maken, als je daar handig genoeg voor bent.

Weet je echt niet welke kleding je tijdens carnaval zal dragen? Roep dan een aantal vrienden en vriendinnen bij elkaar voor een brainstormsessie. Je zult versteld staan van de resultaten die zo’n groepsessie op kan leveren. Jullie zouden dan vervolgens de kostuums samen kunnen maken of kopen, zodat ze helemaal op elkaar afgestemd zijn. Bovendien kun je dan als groep carnaval vieren, dat is natuurlijk wel net zo gezellig!

Afbeelding: Flickr, gebruiker agecombahia

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021