Excite

Carnavalskleren voor haar

Voor je het weet staat carnaval weer voor de deur! Ieder jaar wil je natuurlijk zo feestelijk uitgedost mogelijk voor de dag komen. Als je nog geen idee hebt wat je nu weer uit de kast moet trekken, dan zijn hier enkele tips.

Ben je een echte dame en houd je van Hollywood en showbiz? Ga dan eens voor glamour, en kies voor het thema goud! Als golden girl ben je sprankelend, glitterend, en zo feestelijk als maar kan. In een complete goudkleurige outfit zul je gegarandeerd de show stelen. Denk aan pailletten en glanzende materialen, en maak je outfit af met opvallende sieraden.

Houd je het liever wat losjes en ongecompliceerd, dan is een hippie-outfit perfect voor jou. Ga op zoek naar kledingstukken met bloemetjes, doe je haar in vlechtjes, en vergeet vooral niet om er behoorlijk relaxed en vredelievend uit te zien.

Ben je juist meer een stoer type, dan kun je je verkleden als piraat. Zet een donkere pet op je hoofd, en vergeet vooral niet je ooglapje. Ook als cowgirl zul je goed voor de dag komen. Veel heb je niet nodig: een stoere, flink verwassen spijkerbroek en een ruitjesblouse zijn al genoeg om je om te toveren in een pittige boerenmeid.

Je kunt natuurlijk kijken wat je zelf nog in de kast hebt hangen, maar het is ook handig om even het internet op te duiken. Er zijn talloze websites waar je de perfecte carnavalsoutfit kunt huren.

Afbeelding: youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021