Excite

De leukste spulletjes voor carnaval!

Geen enkel fantastisch carnavalsfeest kan zonder de grappige voorwerpen. Lol staat centraal tijdens carnaval en wat is nou betere carnavalslol dan geinige voorwerpen waar iedereen om moet lachen? Juist, dat is er niet. Dus ga op pad en zoek die hilarische artikelen in de winkels. Laat mensen lachen met carnaval!

Zo is er het sigarettenpakje waarmee je water kan spuiten. Iedereen verstokte roker zal jouw aanbod niet afslaan, dus gaat met de hand naar het sigarettenpakje. En dan, spuit, spuit! Je maakt die persoon helemaal nat. Hilarisch. En wellicht een goede methode om mensen van het roken af te helpen.

Wist je dat er snoepjes bestaan met chili-smaak? Kijk, dat zijn nog eens de echte geintjes. Zet een schaal met gummieberen op tafel, maar doe daar ook degene tussen met chili-smaak. Van die lekkere scherpe peper in je mond, dat verhaal. Kwestie van wachten en lachen, gieren, brullen maar! Want de reactie van de mensen die geen chili in hun gummieberen verwachten, is briljant!

En zo zijn er nog veel meer grappige voorwerpen te vinden, als je maar goed zoekt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een pluche knorrende varken dat door de feestzaal heen vliegt? Of een rubberen kip waar een ei uit komt als je er in knijpt? Een opwindbare aap die dolgelukkig is als je 'm loslaat op de dansvloer en hij zijn moves kan laten zien, heb je ook. Of wat dacht je van een smerige vogelspin met realistische bewegingen, die zelfs een gladde muur op kan klimmen. Iedereen zal het geweldig vinden!

Jij maakt carnaval briljant met al je hilarische voorwerpen. Vergeet ook niet de uitwasbare inkt. Mensen zullen je de grappigste persoon op aarde vinden als je hun carnavalskostuum vies maakt met blauwe inkt. Natuurlijk reageren ze eerst boos, maar als ze de inkt weer zien verdwijnen binnen een paar seconde, zijn ze je beste vriend. Een grap die eeuwenoud is, maar het dus nog steeds perfect doet op feestjes. Kom op, doe je best, jij kunt de grappigste carnavalsvierder van dit jaar worden!

Afbeelding: Flickr, House Of Sims

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020