Excite

Doe mee aan een Carnaval optocht!

Ook dit jaar wordt carnaval weer in verschillende dorpen en steden in Nederland gevierd. En hoewel het natuurlijk ook gezellig is om aan het einde van de dag nog even een biertje te drinken in het plaatselijke café, krijg je de carnavalssfeer pas echt goed mee als je meedoet aan een carnaval optocht.

De meeste carnavalstochten worden goed aangekondigd in de media, zo kun je er via internet of de plaatselijke kranten gemakkelijk achter komen of er ook in jouw omgeving een carnavalstocht gehouden wordt. Het is natuurlijk het leukst als je hier vooraf goed naar kijkt, zodat je ook mee kunt doen met het bouwen van praalwagens en het kiezen van de mooiste kostuums.

Ben je daar echter te laat voor, dan kun je natuurlijk alsnog mee doen. Verkleed je als cowboy, prinses, of bedenk een heel ander kostuum en sluit gewoon aan bij de optocht zodra die door de straten komt. Tijdens carnaval is de sfeer altijd goed, dus het maakt eigenlijk niet uit waar je aansluit, zolang je dat maar doet!

Ben je ook vergeten om een kostuum te regelen? Ga dan toch vooral in ieder geval kijken bij de carnaval optocht. Misschien zie je bekenden lopen en je kunt natuurlijk altijd de sfeer goed proeven. Na de optocht sluit je gezellig aan voor een afsluitend hapje of drankje, of misschien wordt er bij jou in de buurt nog wel een feest gevierd. Hoe je ook meedoet met de carnaval optocht, sluit aan en geniet van de feestelijkheden!

Afbeelding: Flickr account sfmission.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021