Excite

Lekker griezelen met een vampierkostuum

Tijdens carnaval krijg je niet alleen de kans om lekker te feesten en te genieten van gezelligheid, maar mag je ook best eens uitpakken met een spannende outfit. Wat dacht je bijvoorbeeld van een vampierkostuum? Dan maak je niet alleen indruk, maar doe je ook nog eens helemaal mee met de laatste trends. Wie van ons heeft immers de succesfilm Twilight nog niet gezien?

Een vampierkostuum kun je kopen, maar je kunt het natuurlijk ook zelf maken. Kies voor lekker dramatische stoffen en zorg ervoor dat je outfit helemaal op elkaar is afgestemd. Speciale lenzen in een griezelige kleur, mooie tanden – die overigens in iedere kostuumwinkel verkrijgbaar zijn – en natuurlijk bijpassende make-up. Als je helemaal geloofwaardig wilt zijn, dan zorg je dat je haar precies aansluit bij de witte make-up. Om het helemaal af te maken teken je nog een spoor van bloed langs je mond; je hebt misschien wel net gegeten!

Natuurlijk is een vampierkostuum niet compleet zonder een zwarte cape. Daarmee kun je – net als de oude Dracula – plots verdwijnen of misschien zelfs wel vliegen. De traditionele vampiers inspireren je tot dramatische kleding, eventueel met verrassingseffecten.

Leef je tot slot helemaal in in je rol en laat zie dat jij precies begrepen hebt wat de bedoeling is van carnaval: niet alleen gezellig feesten, maar ook de kans grijpen om het allermooiste kostuum dat een ieder ooit gezien heeft uit de kast te halen!

Afbeelding: Flickr account dreamglow

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021