Excite

Prinsessenkostuum voor carnaval

Als je aan meisjes vraagt wat ze voor carnaval willen worden, is de kans groot dat ze prinses roepen. Prinses is al jaren een populaire keuze voor meisjes. Ze vinden het immers heerlijk om in een mooie glitterjurk te lopen, met een mooi opgemaakt gezicht. Voor veel meisjes is dit een echte droom.

Er zijn veel prinsessenjurken te koop rond carnaval. Deze variëren in kleur en model. Er zijn ook jurken te koop van de bekende Disney prinsessen, zoals Doornroosje, Sneeuwwitje en Assepoester. Veel kinderen vinden deze jurken ook geweldig om te dragen. Als je erg handig bent, kun je zelf ook een jurk in elkaar zetten, gemaakt van mooie, glitterende stoffen. Er kan dan ook bijvoorbeeld een bijpassend tasje bij worden gemaakt.

Om de prinsessenkostuum compleet te maken kun je mooie schoenen gebruiken. Bijvoorbeeld witte of zwarte lakschoenen, met een leuke panty of maillot erbij. Ook past een kroontje heel goed bij de jurk en maakt het de outfit pas echt compleet. Sommige meisjes willen daarnaast nog een toverstaf, al past dit vaak niet helemaal bij een prinses. Een toverstaf kun je bij de meeste winkels die carnavalskleding verkopen wel vinden.

Een echte prinses heeft natuurlijk een mooi kapsel en leuke make-up. Als kapsel kun je het haar mooi invlechten en gebruik maken van kleurrijke clips of elastiekjes. Eventueel kun je ook een soort nep hair-extensions kopen. Deze kun je het haar klippen en kunnen verschillende kleuren hebben. Sommige meisjes vinden de vrolijke kleuren erg leuk voor in het haar. Maar blond of bruin kan bijvoorbeeld ook.

Afbeelding: Flickr account

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021