Excite

Trends kostuums carnaval 2013

Ieder jaar is het weer een uitdaging om een zo origineel mogelijke outfit te bedenken voor de carnaval. Excite helpt je een handje, want wat zijn de trends in kostuums bij het carnaval van 2013? In dit artikel lees je onze voorspellingen.

Beroemde duo’s

Michelle en Barack Obama, Brad Pitt en Angelina Jolie, Mark Rutte en Diederik Samsom zijn maar een paar beroemde duo’s die het afgelopen jaar in het nieuws zijn geweest. Je kunt ook voor veel tijdloze beroemde duo’s gaan, zoals een piloot en stewardess of een markies en hofdame. Thema’s die het altijd goed doen zijn onder andere piraten, zigeuners, politie, beesten, glitter & glamour en zelfs verkleed als fruit is razend populair.

Thema met vriendengroep of familie

Net als ieder jaar is een van de trends voor carnaval 2013 om met de vriendengroep of familie in hetzelfde thema verkleed te gaan. Je kunt met z’n allen als dezelfde persoon gaan. Denk bijvoorbeeld aan een vriendinnengroep allemaal als Amy Winehouse of allemaal als prinses Máxima. Je kunt er ook voor kiezen om samen één thema uit te beelden. Ga bijvoorbeeld met een groep als het populaire boek ‘Vijftig tinten grijs.’ Als groep kun je ook een andere beroemde vriendengroep uitbeelden, bijvoorbeeld de fameuze New Kids uit Maaskantje. Ook traditionele Duitse kleding doet het goed. Lederhosen en Dirndls zijn wederom populair tijdens de carnaval van 2013.

Superhelden

Terug van weggeweest zijn de superhelden in carnaval. De populaire film The Avangers heeft ervoor gezorgd dat volwassenen en kinderen weer in de ban zijn geraakt van populaire superhelden als Iron Man, Catwoman en The Hulk. Ook Batman en James Bond zijn superhelden die volledig voldoen aan de kostuum trends van carnaval in 2013.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021