Excite

Wat voor carnavalskleding en verkleedspullen kies jij dit jaar?

De voorpret voor carnaval begint vaak al bij het bedenken van de kostuums. Wanneer je met een groep gaat, is het natuurlijk erg leuk om allemaal dezelfde carnavalskleding of verkleedspullen te kiezen. Wat denk je bijvoorbeeld van een groep gevaarlijke piraten? Voor zowel mannen als vrouwen zijn er piratenpakken te vinden, zodat je samen met je vrienden en vriendinnen de kroegen en straten onveilig kunt maken.

Ga je met een groep vriendinnen carnaval vieren? Daar kun je natuurlijk ook je carnavalskleding of verkleedspullen op afstemmen. Zo kun je met je vriendinnen verkleed gaan als engeltjes met vleugeltjes. Past dat niet bij je vriendinnen? Ga dan met z’n allen als duivelinnen, compleet met duivelshorentjes en een staart.

Let bij je carnavalskleding ook op de details en koop deze verkleedspullen er ook zeker bij. Zo kan bij een piraat een ooglapje en een zwaard niet ontbreken en een duivelin kan uiteraard niet zonder haar horentjes.

Extra verkleedspullen kunnen soms met carnaval nogal onhandig zijn. Zo ben je als fee een toverstafje nogal gauw kwijt, als je in de kroeg blijft. Stem daarop je outfit af op de plannen die je hebt. Loop je mee in een optocht, dan kun je best extra dingen meenemen. Maar ga je veel feesten, dan zou het zonde zijn als je iets van je carnavalskleding kwijtraakt.

Afbeelding: Flickr, gebruiker agecombahia

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021